Glad Valborg

Glad Valborg alla som läser min blogg :D
Vi ska fira Valborg här nere i stugan och jag tror att vi ska sova med Alex men jag vet inte ... Verkar kanske inte bli något :/ aja det kan jag skriva senare hej då :)

Simon bröt av sin nyckel xd


Byn

Hej tror jag ska dra till byn nu ikväll och jag har ingen aning om det är skola eller inte.. Men jag antar det annars har man gått upp helt i onödan ..
Lite fel bild.. Har tagit den helt själv är fett stolt :D


Ben & Jerry wich

Glömde skriva ett inlägg om min favorit glass :D har ätit den 2 gånger och det jag gillar mest med den är att den är rättvis mot fattiga barn typ eller fairtrade på engelska :D eller jag vettefan xd


Fel rubrik kanske

Haha skrev ju just ett inlägg :P skrev ju bjurs men skulle skriva lan kanske ;) skulle passa lite mer ;) men jag ska till bjurs idag tror jag me Julia isåfall antar jag men annars blir det väl upp och åka skateboard antar jag ;)


Bjurs :D

Hej, har ju varit på lan hos Albin i fredags och det vart ont mycke sömn då :P jag somna vid 5-6 på morgonen och sov i en timme typ sen fick jag panik av det trånga utrymmet och sen la jag mig på ett annat ställe och så somna jag om till halv 8 och alla drog hem vid halv 9 och nu i natt så sov vi runt 18 timmar :D fett skönt de va !!!


Caty har lagt upp bilder :D

Yeaay nu har caty lagt upp bilderna på oss i skolan och om ni klickar ---> här <--- kommer ni till hennes blogg :D
Hon skrev även om mitt skåp :D Fett random asså :D
jag i en ram :D
nr 69 :D

Hellu^^

Tjenare ^^ Jobbar på nya designen nu och lyssnar på Sun of a Gun :D Fett bra den e jue :D
Kan inte lägga in någon video det är typ fuckt up så det går inte men gå in på youtube eller spotify och sök på Sun of a Gun :D (y)
Vi ses senare ;)

Ny design :D

Hej :D Funderar på att göra en ny design ikväll :) Den kommer vara lila och en regnbåge eller nåt :D Men vi får väl se om det blir bra för ibland blir det inte det :/ Ses ♥


Caty :D

Hej hej, som jag redan har berättat har jag träffat Caty när hon kom hit :D Och det var awesome. men eftersom alla typ inte har träffat henne eller om hon bara ville komma så kom hon till min skola :D Det var fett coolt för hon har haft mitt skåp som jag har nu :D Och jag fick hennes autograf :D




Caty :D!!

Heeej :D inge blogg på ett tag, har ju lovat att blogga mer men det har inte blivit av :/ Men nu kommer Caty till insjön :D Fett nice jue och vi kanske kommer åka och träffa henne och jag har alltid velat sett henne :D Bild på Caty :D




Fett fin hon e :D

Junkyard :D

Hej, har beställt från junkyard och jag vart hel nöjd med det men julia säger att jag ska byta blogg så jag går väl över till Vikaans igen då :P kram!

Hej hej :)

Jag ska va med Emma, Alex och Pontus idag och jag antar att det kommer bli kul eftersom jag va med dom igår (Alex och Richard) och då såg vi på film och det var jätte kul :)
Hoppas ni gillade min nya header :D

RSS 2.0